Duurzaam

Utrechtse LIVStores wint derde plek bij Dutch Retail Experience Awards

De vlag kan uit bij LIVStores.

Het duurzame modebedrijf Goodbrandz organiseerde dit jaar voor de achtste maal de Dutch Retail Experience Awards. Bij de genomineerden waren drie Utrechtse ondernemers: LIV Stores, De Rode Winkel en Cris.

De Dutch Retail Experience Awards (DREA) had dit jaar een bijzondere focus verklaarde organisator Michel Smit. “Juist in deze uitdagende tijd vinden we het van belang om succesverhalen te delen. ‘Samen sterk tegen Corona’ is een veelgehoorde leus, die ook bij uitstek geldt voor moderetailers. Er zijn voorbeelden van retailers die zijn gaan ‘omdenken’ en hierin heel succesvol zijn geweest. Kennis delen, succesverhalen uitlichten en hiervan leren, met de blik naar de toekomst, zijn dan ook belangrijke uitgangspunten van deze editie.”

Marjan Londeman van LIVStores in de Twijnstraat gaf voorafgaande aan de prijsuitreiking aan “al heel blij te zijn met de nominatie.” Gezien het aantal grote zaken dat was genomineerd, leek deelnemen het hoogst haalbare. Toen afgelopen zondag de winnaars bekend werden gemaakt, bleek dat ze te bescheiden was geweest. Ze behaalde een mooie derde plek in de categorie Best Customer Experience Award – Women. “Ik ben hier erg trots op.” laat Marjan weten. “De jury is,  zonder dat ik dat overigens wist, langs geweest. Als ze me dan in het juryrapport mijn zaak een parel in Utrecht noemen, kan wat mij betreft de vlag uit. Het is voor mij een bevestiging dat duurzaamheid een belangrijke keuze voor nu en de toekomst is.”

Voor Summerschool Inretail gaf Marjan Londeman haar visie op ondernemen. Het gesprek kan je hier terugzien.

 

 

 

Redactie

Eén reactie

Reageren
  1. Dank!!!! 🙏🙏🙏 Voor deze mooie woorden Michael:))
    De ontwerpers, makers én de LIVStores klanten wil ik ook graag bedanken! Zonder hun geen LIVStores en derde prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *