Blik naar de toekomst

Drie Utrechtse ondernemingen genomineerd voor Dutch Retail Experience Awards

Marjan Londeman

Het duurzame modebedrijf Goodbrandz organiseert dit jaar voor de achtste maal de Dutch Retail Experience Awards. Aanstaande zondag worden de winnaars bekend gemaakt. Bij de genomineerden zijn drie Utrechtse ondernemers: LIV Stores, De Rode Winkel en Cris.

De Dutch Retail Experience Awards (DREA) heeft dit jaar een bijzondere focus zegt organisator Michel Smit. “Juist in deze uitdagende tijd vinden we het van belang om succesverhalen te delen. ‘Samen sterk tegen Corona’ is een veelgehoorde leus, die ook bij uitstek geldt voor moderetailers. Er zijn voorbeelden van retailers die zijn gaan ‘omdenken’ en hierin heel succesvol zijn geweest. Kennis delen, succesverhalen uitlichten en hiervan leren, met de blik naar de toekomst, zijn dan ook belangrijke uitgangspunten van deze editie,” aldus Smit.

Marjan Londeman van LIVStores in de Twijnstraat is trots op de nominatie in de categorie Best Customer Experience Award – Women: “Voor mij is de nominatie al een prijs. Ik heb een betrekkelijk kleine zaak en dan is het al heel bijzonder dat ik in een lijst sta met grote, landelijk gerenommeerde zaken. Ik zie het als een beloning voor het principieel vasthouden aan duurzaamheid in mijn zaak. We hebben inmiddels door dat het niet ‘meer meer meer’ moet, maar dat het gaat om duurzaamheid.”

Lees hier het interview van Marieke van Willigen met Marjan Londeman dat eerder op De Nuk stond.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *