Utrecht onze stad

Utrecht Verbindt deelt initiatieven in Coronatijd

In deze uitzonderlijke tijd ontstaan er veel initiatieven van bewoners, ondernemers en organisaties. De website utrechtverbindt.nl brengt al deze verrassende, originele en soms ontroerende initiatieven samen.

Utrecht Verbindt is een initiatief van Utrecht Marketing en Centrummanagement Utrecht. Het platform is nadrukkelijk bedoeld voor initiatieven uit de hele stad en biedt inwoners uit stad en regio een praktisch verzamelpunt. De site laat zien waar zij eten kunnen bestellen om de lokale horeca te steunen, hoe zij mede-Utrechters een handje kunnen helpen, waar er (online) gewinkeld kan worden en hoe zij vanuit huis kunnen sporten of een voorstelling kunnen bekijken. De verzameling van initiatieven laat zien dat er in Utrecht een ongekende creativiteit, inventiviteit en wil tot samenwerking is.

Met Utrecht Verbindt steken de initiatiefnemers Utrechters een hart onder de riem en laten zij tegelijkertijd de trots en positiviteit zien waarmee bewoners en ondernemers in deze bijzondere tijd, op afstand van elkaar, tot verbinding en zo samen met creatieve initiatieven komen. Ook geeft het platform ondernemers en organisaties een zetje in de rug door hen een podium te bieden.

Sector overschrijdende samenwerking

Maryse François, bestuurslid Centrummanagement Utrecht en Koninklijke Horeca Midden-Nederland en directeur Winkel van Sinkel: “Als Centrummanagement Utrecht willen we, in deze lastige tijd, graag samen een platform bieden aan ondernemers die denken in kansen en mogelijkheden. Op die manier willen we die initiatieven de aandacht geven die ze verdienen en andere ondernemers inspireren om hetzelfde te doen.”

Kijk hier voor de video die een aantal initiatieven in beeld brengt.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *