Een alternatief voor de sloop

Richard den Hartog stuurde zijn plan voor parkeergarage Springweg naar de Utrechtse politiek en wacht nog steeds op een reactie

De parkeergarage aan de Springweg moet in 2028 worden gesloopt. Horecaondernemer Richard den Hartog heeft hele andere ideeën over de toekomst van de garage. Hij kwam met een plan waarin het gebouw ruimte moet gaan bieden aan een pakkettenhub, stalling voor elektrische fietsen, kleine bedrijven en een rooftopbar. Den Hartog stuurde zijn alternatief naar drie wethouders en de voltallige raad. Tot nu toe kreeg hij niet één reactie. Hieronder legt Den Hartog zijn plan nog eens uit. Hij hoopt op een gesprek met de politiek.

Redactie

8 reacties

Reageren
  1. Fantastisch plan! Onvoorstelbaar dat er vanuit gemeente niet op wordt gereageerd.
    Juist deze initiateven moeten verwelkomd en omarmd worden!

  2. Ik sluit niet uit dat er haken en ogen zitten aan dit plan zitten, maar niet reageren is geen optie.

  3. Goed plan. Misschien kan er een goedr food court bij komen in de plannen. Graag met ander eten dan de Mac of andere burgers . Maar ik vrees dat de gemeente alle besluiten al genomen heeft en er helemaal nooit inspraak zal komen

  4. Het is pas nieuwswaardig als de gemeente wél op een plan van een burger reageert. Daarnaast is dit gewoon geen goed plan. De bouw van dit gedrocht was een grote fout, en die kan het beste hersteld worden door sloop. Je moet niet alle troep die ooit is neergezet overeind willen houden. En je moet niet alle waardevolle ruimte commercialiseren.

  5. Goed plan en in lijn met de groene ambities van het college. Nodig deze ondernemer uit voor een gesprek en bespreek de mogelijkheden.

  6. Het is nu een soort pisplek in het centrum. Dit plan is een verrijking voor deze buurt en het centrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *