Het moment van 2023

Richard den Hartog presenteerde een plan voor de Springweggarage: “Ik heb geen ‘ja gehoord, ik heb geen ‘nee’ gehoord. Helemaal niets”

Geen sloop maar een duurzaam alternatief. Richard den Hartog stuurde dit jaar zijn plan voor de Springweggarage naar de gemeenteraad. Een inhoudelijke reactie bleef uit. Was het een slecht idee? Den Hartog zou het niet weten. “Ik heb geen ‘ja gehoord, ik heb geen ‘nee’ gehoord. Helemaal niets.”

Laat uw reactie achter

Reactie

6 reacties

 • Linda schreef:

  Fantastisch plan, Richard en helaas weer een voorbeeld van een overheid die niet luistert!!! Zoals hij zelf al zegt: misschien iets veranderen/verbeteren, misschien geen goed idee, maar laat iets horen!! De onderlinge communicatie bij de Gemeente is zeer belabberd, er wordt niet overgedragen en uiteindelijk is niemand aanspreekbaar/verantwoordelijk!! Misschien strategie, maar dat laten wij als burger niet gebeuren! Supergoed Richard, zet door!

 • Tom schreef:

  Mooi plan Richard. Voor bewoners en ondernemers is het behoud van parkeerruimte in de stad van wezenlijk belang. Denk aan zorgmedewerkers, aannemers of loodgieters. Nu is het al zo dat facilitaire bedrijven niet naar het centrum willen komen vanwege bereikbaarheid.

 • WJM schreef:

  Dat weet je helaas met dit college Richard!
  Alleen reageren als het hun uitkomt, jammer!
  Vooral van je initiatief om mee te denken met Utrechters.
  Politieke passanten hebben daar niets mee.

 • M. Kanters schreef:

  Of het een goed plan is, vind ik niet eens zo belangrijk. Het gaat erom dat je als burger totaal niet serieus wordt genomen. What’s new? Denk aan de soap rond de parkeerapp.

 • Beeren schreef:

  Groen links, is een klote partij. Zeker mevr. Van Hooijdonk, de bewoners van Utrecht tellen niet mee. Zij doet wat zij wil, groen links is geen democratische partij, maar een dictatuur partij.
  Als zij iets fout doen dan geven ze een ander de schuld. Vraag aan de inwoners wat ze willen en dan het tegenovergestelde doen.

 • Rob H. schreef:

  De gemeente kan toch ook niet op ieder onzinnig plan regeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *