Held met sokken

Merry Sockmas: bijdragen aan warmte voor dak- en thuislozen

Thirty030 is het ambassadeursinitiatief voor Utrechtenaren onder de 30. 30 totaal verschillende Utrechtenaren vertegenwoordigen hun stadsie. Thirty030 geeft een stem en gezicht aan de jonge Utrechtse generatie. Thirty030 is een initiatief van het Brand Team Utrecht en wordt ondersteund door Utrecht Marketing. Elke zaterdag schrijft een van de ambassadeurs een column op De Nuk. Met plezier plaatsen wij onderstaande oproep.

Thirty030 komt met zijn warmste actie van 2019: Merry Sockmas. Wil jij ook dat alle Utrechters en Utrechtenaren er warmpjes bij zitten deze winter?

Wist je dat het meest benodigde item voor thuis- en daklozen handdoeken, ondergoed en sokken zijn? De meeste kleding wordt gedoneerd, maar kleinere items worden helaas vaak vergeten. En heel eerlijk, jij draagt je sokken toch ook tot de gaten niet meer kunnen en ze echt niet meer weggegeven kunnen worden. Het is daarom hoognodig dat we een sokje bij gaan dragen deze kerst. Wees geen held op sokken en steun verschillende daklozenorganisaties in ons mooie stadsie. Iedereen met een warm gevoel de kerstdagen in. Win-win-situatie, toch?

Laat de dakloze niet in zijn hemdje staan

Voor een kleine donatie kan Thirty030 op verschillende manieren voor warme lichaamsdelen zorgen. Zo kan je kiezen om twee paar sokken te doneren a €5,-, maar bijvoorbeeld ook 15 paar sokken én 15 onderbroeken voor €40,-. Doneer jij of je organisatie €100,- of meer? Als bedankje zorgen wij voor een rondleiding door Utrecht, verzorgd door een dakloze. Kijk op de website van Thirty030: Merry Sockmas voor alle care packages en geef!

Sokken inleveren?

Heb jij vorig jaar een paar sokken gekregen die je eigenlijk heel lelijk vindt en die nog steeds ongebruikt in kast liggen? Daar worden wij, en thuis- en daklozen, wel blij van! Lever je sokken in bij de vertegenwoordigers van Thirty030 of kijk voor de inleverlocaties op de website

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *