Nieuwe datum: 11-14 november 2021

Le Guess Who? verplaatst festival naar volgend jaar

De festivalorganisatie van Le Guess Who? maakt vandaag bekend dat de festivaleditie van dit jaar wordt verplaatst naar 2021. De organisatie komt met onderstaande verklaring.

De huidige situatie met betrekking tot Covid-19 brengt talloze onzekerheden met zich mee binnen de organisatie van het festival. Le Guess Who? vindt het daarom onverantwoord om de voorbereidingen voor de editie van dit jaar voort te zetten. De veiligheid en het welzijn van ons publiek, onze artiesten, partners en organisatoren is altijd een prioriteit geweest en volgens de organisatie is de enige rationele beslissing dan ook om het festival te verplaatsen.
De 14e editie van Le Guess Who? zal plaatsvinden van 11-14 november 2021

Tickets
Tickets voor Le Guess Who? 2020 blijven geldig voor 2021. Le Guess Who? biedt ook de mogelijkheid om het ticket (of een deel ervan) te doneren om bij te dragen aan de continuïteit van het festival. Het is uiteraard ook mogelijk een ​​volledige terugbetaling aan te vragen. Huidige tickethouders ontvangen begin juni meer informatie via email.

Over Le Guess Who?
Le Guess Who? is een festival voor grensverleggende muziek en cultuur van over de hele wereld.
Jaarlijks neemt het festival gedurende vier dagen lang de stad Utrecht over met optredens, exposities, films en andere activiteiten in poppodia, kerken, clubs, filmhuizen, industriële panden en kunstmusea. In 2019 bracht het festival bezoekers uit 61 verschillende landen samen in Utrecht.

De 14e editie van het festival vindt plaats van 11-14 november 2021. Tickets zijn verkrijgbaar via www.leguesswho.com.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *