Utrechts Nieuws

Laatste concert Catharijnekerk, fietsers negeren fietsverbod Vismarkt

Foto: pepijntje / Wikimedia

Laatste concert Kathedrale Koor in Catharijnekerk

Afgelopen zondag was het misschien de laatste keer dat het Kathedrale Koor Utrecht in de Catharijnekerk optrad. Museum Catharijneconvent heeft het gebouw gekocht. Katholieken vinden dit geen goede gang van zaken. Het bestuur van de kerk wilde het gebouw al langer verkopen omdat de geloofsgemeenschap niet genoeg geld heeft om alle kerken die zij beheren open te houden

Lees meer op de website van RTV Utrecht

 

Geld voor groene vingers

Inwoners van de hele provincie kunnen subsidie aanvragen voor het vergroenen van hun buurt. Alles is mogelijk, van het aanleggen van een vlindertuin tot nieuw materiaal voor vrijwilligersgroepen. In totaal is er 120 duizend euro beschikbaar voor de verschillende initiatieven.

Lees meer op de website van RTV Utrecht

 

Fietsers negeren fietsverbod Vismarkt

Van het fietsverbod op de Vismarkt is weinig te merken. In het weekend mag je in dit deel van het centrum niet fietsen. Maar aan dit verbod wordt door het grootste deel van de fietsers geen gehoor gegeven. Volgens een ondernemer komt het door het niet handhaven van het verbod.

Lees meer op de website van het AD/Utrechts Nieuwsblad

 

Brand in appartementencomplex Leidsche Rijn

Door een brand in een schakelkast zaten bewoners van een appartementencomplex in Leidsche Rijn afgelopen zondag een tijd zonder stroom. De brand ontstond in een complex het Svend Asmussenpad. Een van de bewoners uit het pand is uit voorzorg behandeld door ambulancepersoneel.

Lees meer op de website van RTV Utrecht

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *