Fashion

HKU-mode ook te zien tijdens HKU Exposure in de Pastoefabriek

Beeld: HKU

De afstudeerstukken van de HKU Fashion-studenten zijn na de modeshows te zien in de Pastoe Fabriek.

De modeshows in LE:EN zijn uitverkocht, maar de kleding is daarna ook nog te zien in de Pastoefabriek. Van donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni vindt daar HKU Exposure plaats waar de stukken, samen met werken van de design-opleidingen van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Daarnaast is er ook werk te zien van de opleiding Beeldende Kunst.

Tijdens de tentoonstelling is onder andere werk te zien van Iris Otten, Patrick Hiemstra, Esra Copur en Jiske Kosian. Zij hebben het afgelopen jaar gewerkt aan stukken en collecties die een positief-kritishe blik werpen op de maatschappij. Zo focuste Otten zich op de consumptiemaatschappij en legde Kosian de nadruk op het feit dat jongeren de druk voelen om altijd perfect te moeten zijn. Alle achtergronden van de makers en de collecties zijn hier te vinden.

De Pastoefabriek is op woensdag 26 juni open van 17.00 uur tot 21.00 uur. Op donderdag 27 en vrijdag 28 juni zijn alle stukken van 11.00 uur tot 21.00 uur te bekijken. En op zaterdag 19 juni van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *