Videocolumn

Henk wordt nukkig van ´t Hoogt directeur Rianne Brouwers

Henk wil even wat kwijt over ´t Hoogt directeur Rianne Brouwers. Een echte tovenares, maar wel eentje die zich kapot moet schamen.

Laat uw reactie achter

Reactie

6 reacties

 • floris schreef:

  Zeer terecht deze boosheid van Westbroek. Jarenlang werd ’t Hoog in stand gehouden omdat er plek moest zijn voor de kleine film. Of zoals ze zelf zeggen: de kwetsbare film. (wat is er kwetsbaar aan een film?) Nu blijkt dat deze functie moeiteloos door Louis Hartlooper kan worden overgenomen is ze blij en verzint ze weer een ander doel voor ’t Hoogt. Mevrouw Brouwers heeft maar een doel: het in standhouden van de organisatie. En of wij maar weer even willen betalen.

 • richard schreef:

  De arthouse films zijn nu dus netjes ondergebracht. Een handjevol Utrechters blij. Nu kappen met ’t Hoogt. De lijdensweg heeft lang genoeg geduurd. Rianne Brouwers heeft inmiddels dusdanig gefaald dat een wethouderschap voor Groenlinks voor de hand ligt. Zie Lot van Hooijdonk.

 • hendrik schreef:

  ´t Hoogt is als een kip waar van de kop al is afgehakt. Ze loopt nog even door en dan bam!

 • Els Hinderink schreef:

  Het is wel jammer dat het ’t Hoogt alle jaren dat ze bestaat wars van samenwerking met LHC en Springhaver is. Dit is een langlopend meningsverschil?? Henk heeft hierin wel een punt, waarom zou je personeel in dienst houden als het 1 jr maar mogelijk 2 dicht zit? Blijkbaar werken ze zelf mee aan overbodig worden.
  Kan het geld niet beter aan de 2 overgebleven bioscopen LHC en Springhaver gegeven worden?

 • Thomas schreef:

  En dat is een waarheid als een koe.

 • jos stelling schreef:

  Beste Els, een stad als Utrecht heeft geen subsidie nodig voor filmvertoningen. Als wij vinden dat ’t Hoogt is dood-gesubsidieerd zou het erg raar en zelfs suïcidaal zijn om nu achter dat geld aan te gaan. Wij hebben in het verleden drie maal geprobeerd om tot een samenwerking te komen. Het inleveren van een veel te hoog gesubsidieerd directiesalaris ten behoeve van meerdere arbeidsplaatsen bleek uitgesloten (betreft vorige directeur). Ondernemerschap en gastvrijheid laten b.v. zich sowieso moeilijk subsidiëren (je wordt er lui van). Als je je in deze wereld verdiept, ben je het toch wel snel met Henk eens. Laat de directeur maar eens uitleggen wat ze met een nieuw centrum voor de beeldcultuur beoogd of hoe een dergelijke ‘broedplaats voor aanstormend talent’ er precies uit gaat zien en ook hoe ze daarin haar rol ziet. Volgens mij zit veel van dat aanstormend talent thuis achter de PC en als ze een zaal nodig hebben zijn die er genoeg in Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *