Videocolumn

Henk is nukkig over verkiezingsbeloftes en de Provinciale Staten

“In het licht van de Provinciale Statenverkiezing zie je dat partijen dingen belooft waar de Provinciale Staten niet over gaan. Het circus van beloften wordt opgetakeld om een verkiezing te winnen.” Henk vindt de Provinciale Staten eigenlijk sowieso een bestuurslaag die een beetje overbodig is. “Ach, het is maar een opvatting die een paar miljard scheelt.”

Henk Westbroek

Henk Westbroek, kritisch van nature, vlogt twee keer per week op De Nuk over zaken die zijns inziens nodig van commentaar worden moeten worden voorzien. (foto: William Rutten)

5 reacties

Reageren
  1. Henk, helemaal gelijk.
    Leefbaar Provincie Utrecht zei het een aantal jaren geleden ook al. Toen werden wij uitgelachen. Zou veel geld besparen zonder die Provincie.

  2. Ik denk dat Henk gelijk heeft er wordt niet veel toegevoegd aan de provincie en er zijn vaak onzinnige dingen op het programma de waterschappen en rijkswaterstaat hebben genoeg om het belijd goed uit te voeren en daar heb je geen geld verslinders voor nodig en blijft er meer over voor handhaving en onderhoud van onze provincie

  3. ‘Ik heb nooit begrepen van de heer Westbroek dat hij zichzelf
    Een slechte socioloog vindt.
    Want zijn argumentatie zijn altijd helder en evident

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *