George blijft

George wil weer als vrij mens door Utrecht kunnen lopen

George besloot gisteren het vliegtuig naar Suriname niet te nemen en in Nederland te blijven. Vandaag sprak hij met De Nuk/Straatnieuws over deze beslissing en de moeilijke dagen die achter hem liggen. En mogelijk nog voor hem liggen.  George bedankt de Utrechters die hem de afgelopen periode hebben gesteund. George hoopt dat hij zijn leven nu weer  weer kan oppakken in Utrecht. Dat moet kunnen. Hij verdient alle rust en moet weer de George worden die hij was. Een van ons. Als het even kan zonder media-aandacht. Ook wij hopen dat die niet meer nodig is. En vooral zonder bemoeienis van de overheid. George wil niet meer over zijn schouder hoeven kijken.

Redactie

8 reacties

Reageren
  1. Een geweldige lieve man. Dat hij in vrede en in alle rust hier mag wonen. Hij id een van ons.

  2. Meneer George is geboren onder de Nederlandse vlag, Suriname als staat bestaat pas sinds 1975, je zou kunnen zeggen dat hij dus een geboren Nederlander is. Ik hoop dat er mensen zijn die dit kunnen gebruiken om hem een verblijfsvergunning te geven.

  3. Lieve ,sociale en hard werkende man die altijd klaarstaat voor zijn mede mens hoop echt dat u in alle rust en vrede in Nederland mag blijven.

  4. Goedendag mensen,

    Zoals mevrouw Van Vulpen vermeldde, werd George Ost inderdaad onder de Nederlandse vlag geboren. De regeringsleiders moeten niet vergeten, dat mensen geen vee zijn. Het vee heeft rechten en eveneens de mensen. De regeringsleiders hebben de plicht voor het land en voor het volk te zorgen. Het is een taaie taak. Succes George.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *