Het oog van Hermanus

Bijzondere Utrechters door Rotterdamse ogen: Willem van Thiel

Bekend, niet bekend. Het maakt me niet uit. Hebben ze een sprekende, markante kop? Dat is essentieel. Ik neem u graag mee naar een serie koppen die mij opgevallen zijn in de afgelopen veertien jaar dat ik in Utrecht woon en werk. 

Willem van Thiel. Ik leerde hem kennen op het schoolplein van de Agatha Snellenschool, waar onze kinderen basisonderwijs genieten en vriendjes zijn geworden. Een aardige vent die in tegenstelling tot ondertekende, niet snel over zijn werk praat. Zo kwam ik er eigenlijk niet al te lang geleden pas achter dat hij het creatieve brein is van Binky. Een mediabedrijf dat programma’s bedenkt en produceert. Ook nog eens programma’s waar ik graag naar kijk, waaronder ‘Evenblij maakt vrienden’. Een creatieve man achter de schermen. Nieuwsgierig? Kijk dan eens op www.binky.tv

Hoe? Caran d’Ache wit potlood op zwart papier… 14 x 20cm. Tot een goed einde gebracht met een glas Primitivo di Manuduria. C’est tout.

Hermanus, 5 februari 2021.

Utrecht. 

Auteur Hermanus
Auteur

Hermanus

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *