Utrecht onze stad

Bibliotheek Utrecht biedt aanbod online

Nu de Bibliotheek Utrecht, volgens de richtlijnen van de overheid, voorlopig tot 1 juni gesloten moet blijven, biedt zij online een uitgebreid aanbod aan over boeken en informatie van de bibliotheek zelf en van anderen.

Van e-books en luisterboeken tot voorproefjes van activiteiten, voor leden en niet-leden van de bibliotheek. De online bieb is elke dag open. Zo kan iedereen blijven lezen, luisteren en leren. In het grote aanbod is speciale aandacht voor kinderen.

Voor kinderen is het belangrijk om te blijven lezen, zeker nu de scholen dicht zijn. De Bibliotheek heeft een groot aantal sites verzameld met digitale prentenboeken, voorleeshoeken, voorleesfilmpjes en podcasts. Verder is er voor kinderen die moeite hebben met lezen karaokelezen met Yoleo en Junior Einstein biedt leuke oefeningen bij alle vakken van de basisschool. Daarnaast staan op website veel links naar leuke en nuttige sites voor kinderen, zoals Scratch, om te leren programmeren, en online oefenen met taal in vijf talen kan met Langaroo.

Kijk hier wat de bibliotheek online allemaal te bieden heeft.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *