Voor jong en oud

De Bieb is buiten in de zomervakantie: kom verhaal halen

De Biebfiets komt ook bij Roberto's ijssalon langs

De bieb is buiten deze zomer. Bibliotheek Utrecht komt naar je toe met de mooiste verhalen. De biebfiets toert rond door Utrecht langs parken, speeltuinen en pleinen. Bekijk ter plekke het menu en kies het verhaal dat jij graag wil horen. Voor jong en oud. Er zijn ook speciale voorlezers als Ingmar Heytze of burgemeester Sharon Dijksma. Kom ook verhaal halen. 

Bibliotheek Utrecht trekt erop uit deze zomer. Tot en met zondag 29 augustus gaat de bieb elke dinsdag, donderdag en zondag naar buiten, op toer door Utrecht met een speciale biebfiets. Om voor te lezen in parken, speeltuinen en op pleinen. Je kunt de biebfiets tegenkomen bij stadsboerderij Gagelsteede, het Moskeeplein, Molen de Ster, Roberto’s IJssalon, Amelisweerd, Maximapark. Of op een andere verrassende plek.

Kies je verhaal

Bij de biebfiets krijg je een menukaart. Op het menu staan griezelverhalen, stadspoëzie, romantische en humoristische verhalen. Er is een kaart voor jeugd én een voor volwassenen. Je kiest ter plekke welk verhaal de bibliotheekmedewerker gaat voorlezen. Regelmatig is er ook een speciale voorlezer. Zo leest Ingmar Heytze op 8 augustus voor in Amelisweerd. En bij Stadsboerderij Gagelsteede komt op 24 augustus van 13.00 – 15.00 uur burgemeester Sharon Dijksma voorlezen.

Ook de burgemeester leest voor (foto: Femke van den Heuvel)

Kijk voor meer informatie op https://www.bibliotheekutrecht.nl/agenda/zomer.html  

Polarsteps

Wil je weten hoe het werkt? Wat er zoal wordt voorgelezen, of waar de biebfiets al is geweest deze vakantie? Kijk dan op Polarsteps. Daar vind je de locaties, foto’s en verhalen. Je vindt de reis van de biebfiets op www.polarsteps.com/BibliotheekUtrecht/4124521-de-bieb-is-buiten.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *