"Tot snel"

Barbara Sjenitzer vertrekt bij Stadsjochies: “Tijd voor nieuwe avonturen”

Na twee jaar verlaat Barbara Mazairac–Sjenitzer restaurant Stadsjochies. Op facebook laat ze weten met trots terug te kijken op wat ze als bedrijfsleider met het team heeft bereikt. Het is nu tijd voor nieuwe avonturen. Hieronder het bericht van Barabara.

En stop de de tijd! Een ware sensatie was het: Stadsjochies. Maar nu is het tijd voor mij om de afgelopen 8 seizoenen bij Stadsjochies af te sluiten. Het avontuur begon bij een idee, een leeg terrein (met toen nog twee oude kassen erop) en het volste geloof in deze plek. Er was niks en er groeide nog zeker geen menukaart. Elk zaadje heb ik zien opgroeien tot de prachtige plant die het nu is en Stadsjochies heb ik zien groeien en bloeien met soms een spreekwoordelijke hagelbui en nachtvorst is het een meer dan bijzondere plek geworden. Het meest trots ben ik op natuurlijk op mijn leuke en liefdevolle team!! (Dank voor alles toppers) De ontroerende en lieve reacties van gasten. Echt geweldig! Dat het restaurant altijd lekker vol zit en een vaste waarde is geworden in de Utrechtse horeca. Dit maakt dat het voor mij tijd is voor nieuwe avonturen. Wat dit gaat worden, ben ik me nu op aan het oriënteren. Tot snel…To plant a garden is to believe in tomorrow. – Audrey Hepburn. Bedankt voor deze vruchtbare tijd. X Barbara

Lees hier het interview dat De Nuk onlangs met Barbara publiceerde.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *