Terug in Utrecht

Arlette de Jong nieuwe directeur poppodium De Helling

 • Door Redactie
 • |
 • 10 september 2020
 • |
 • 2 reacties

Arlette de Jong wordt per 1 november de nieuwe directeur van poppodium De Helling. Ze volgt Ron van der Meer op, die reeds in februari zijn vertrek aankondigde, maar vanwege de coronacrisis langer is aangebleven.

Arlette de Jong is op dit moment nog werkzaam als hoofd marketing bij Musis & Stadstheater Arnhem. Eerder werkte zij als marketeer voor Tivoli, waar zij meewerkte aan de openingscampagne van Tivoli de Helling. Naast Tivoli en Musis & Stadstheater Arnhem werkte zij in het verleden voor het Tropenmuseum en het Nationale Opera & Ballet. De Jong: “Ik ben blij dat ik op 1 november start bij het podium waar ik tot 2009 met zoveel liefde voor heb gewerkt. De Helling is een bijzondere plek waar niche, talent, de buurt en mainstream samenkomen.”

Naast Arlette versterkt De Helling zich ook met Ella Stoffers als nieuwe hoofdproducent.

De Helling kan net als andere podia en clubs vanwege de bestaande coronamaatregelen nog geen regulier programma organiseren, maar zal dit najaar onder de noemer ‘Op De Kop Van Rotsoord’ een reeks shows met zitplaatsen aan haar bezoekers aanbieden.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

2 reacties

 • Henk Westbroek schreef:

  Ekko, de Helling en Tivoli zijn alle drie Gemeentelijk onvoldoende gesubsidieerd. Dus houden ze hun hoofd boven water door te doen waarvoor ze niet opgericht zijn. Het faciliteren van feesten, congressen en andere bijeenkomsten. De verstandigste oplossing is om Van Tivoli-Vredenburg een compleet muziekcentrum te maken en niks meer of minder. Door De Helling en Ekko te sluiten en de programmering en de subsidie naar Tivoli te verplaatsen. Scheelt ook directiekosten.

 • Eric de Ree schreef:

  De Helling (en Ekko) moeten gewoon doorgaan, dan kunnen kleinere bandjes ook hun kunnen laten zien. HW weet ws niet welke fantastische bands ik in Ekko en de Helling gezien heb, want daar komt hij nooit (waar wel?).
  Misschien vergeet dhr Westbroek dat Het GD ooit ook een klein bandje was. Althans zo heb ik hem en zijn kornuiten ook ooit (lang geleden) gezien.
  En waarom dat gezeik over directiekosten? Pff vermoeiend zeg, dit soort uitingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *