De nacht staat op

Poppodium De Helling opent de deuren voor nachtprogramma

Utrechts podium De Helling opent op 12 februari uit protest haar deuren om aandacht te vragen voor noodlijdend nachtleven. We gaan open om de overheid en iedereen wakker te schudden, laat het podium in onderstaande verklaring weten.

Voor liefde. Vrijheid. Extase. Voor iedereen gelijk. Voor niet denken, maar dansen. De Nacht staat op voor zijn wie je alleen in het donker durft te zijn. Waar de dag is voor denken, is De Nacht er voor jezelf met je volle verstand verliezen. Alleen in het donker vervagen grenzen, regels, sociale orde. Daarom is De Nacht onmisbaar voor identiteit. Voor ontdekken. Voor jong zijn. Iedereen verdient De Nacht om zichzelf te leren kennen, of te zijn. Wie dat niet inziet, zit te slapen.

Daarom staat De Nacht op om de overheid en iedereen wakker te schudden. Ons plan ligt klaar, we bespreken het graag met iedereen die er ideeën over heeft. De Nacht kan het aan. De nachtclubs gaan open, op 12 februari om 21:00. Niet voor één nacht, maar gewoon weer elke nacht. De Helling doet mee. Op het programma staan lokale helden, om ook hun een steun in de rug te geven. Op alfabetische volgorde:

Adjuma
Ask Me Later
Bastienne
Mauro Moreno
Thrills in +41

Kaarten zijn slechts € 2,50 en zijn nu te koop via www.dehelling.nl.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *