Oosterspoorbaan

Volgende week start aanleg Park Oosterbaan Zuid

Foto: oosterspoorbaan.nl

Park Oosterspoorbaan Zuid wordt vanaf maandag 18 februari aangelegd. Er worden verschillende paden aangelegd en nieuwe bomen geplant.

In het gedeelte tussen de Koningsweg en de sporen van de Uithoflijn komt een recreatief wandelpad en een calamiteitenweg waardoor hulpdiensten de trambaan en treinsporen kunnen bereiken. De kop van het park wordt later dit jaar aangelegd. Nu wordt dit gedeelte nog gebruikt voor het bouwverkeer voor de bouw van de huizen op het Hieronymuserf.

De aanleg van de paden wordt in fases uitgevoerd. Op die manier kunnen onderhoudsdiensten en hulpdiensten altijd in het gebied komen. Eerst wordt de calamiteitenweg aangelegd, de puinverharding weggehaald en vervolgens de grond klaargemaakt voor het planten van groen. De aannemer zorgt voor nieuw hekwerk, zodat privébezit blijft afgeschermd.

De werkzaamheden beginnen op maandag 18 februari en zijn ongeveer halverwege april klaar. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. De werkzaamheden aan de andere kant van het park beginnen halverwege 2019.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *