Bier

Wil je wat drinken? Frontaal Sombrero B.A.

Ooit bestelde je gewoon een pilsje in de kroeg. Dat is veranderd. Bier is bijna een wetenschap geworden, biersommelier een serieus beroep. In deze podcast van de Nuk proberen we van alle brouwerijen de mooiste biertjes te vinden. Samen met Chaim van der Maat, biersommelier en werkzaam bij De Bierverteller, gaat Bas Koppe door het assortiment van de winkel aan de Twijnstraat. Van lokaal bier tot brouwsels uit de hele wereld. In deze aflevering proeven we Sombrero B.A.. Gebrouwen door brouwerij Frontaal uit Breda.

De bierpodcast van De Nuk en De Bierverteller is ook te vinden in Apple Podcasts en Spotify.

Via deze link is de podcast te vinden in Apple Podcasts. Hier kun je je abonneren op de podcast en wekelijks een nieuwe aflevering downloaden. Ook is de podcast te beluisteren in Spotify. Abonneren op de podcast is gratis. Androidgebruikers kunnen de podcast ook vinden in de app Podcast Addict door te zoeken op ‘Bierpodcast De Nuk’.

Bas Koppe

2 reacties

Reageren
  1. Dus mensen drinken ipa om interessant te doen? Onbegrijpelijk dat de bierverteller dit soort bullshit laat passeren.

  2. Beste Ron, die opmerking komt niet van Chaim, maar van mij (Bas). Af en toe probeer ik iets prikkelends in te brengen in de podcast als vertrekpunt voor een grappig of interessant gesprek. Daarnaast breng ik het niet als vaststaand feit, maar als hypothese. Aangezien ik de afgelopen jaren die ontwikkeling in mijn eigen omgeving zag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *