Thuistips

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

SPROKEN (beeld via Youtube/Going Jupiter Sessions)

Normaal verschijnt hier elke week een lijst met dingen die je buitenshuis kunt doen. Maar omdat alle (culturele) evenementen tot 1 september zijn opgeschort, volgt hier een lijst met dingen die je thuis kunt doen of bekijken.

Vuurland sessies
Het past maar net, iedereen op anderhalve meter in de Vuurland studio. Dat weerhoudt ze er niet van om sessies met verschillende muzikanten op te nemen. Van de noise van TAXIKAT tot de Jaap Fischer-achtige liedjes van singer-songwriter Ronald Visser.

Een afspeellijst met alle sessies is hier te vinden

Kion in De Kwekerij
Dans op vrijdag 22 mei tropisch je weekend in met de livestream van Kion. De dj draait vanuit restaurant De Kwekerij. Om op afstand met je vrienden te kunnen praten is er ook een live chatroom.

Meer informatie is hier te vinden

SPROKEN
Op zondag 24 mei zijn er weer drie acts te zien vanuit dB’s. Dit keer zijn het de elektronische live act SPROKEN, spoken word artiest en veelkunner Skeffurt en woordkunstenaar KEEK.

Meer informatie is hier te vinden

Sterke verhalen
Omdat er de komende tijd geen bands in TivoliVredenburg spelen, moeten we het doen met herinneringen. Op hun site vragen ze daarom bezoekers naar hun bijzondere verhalen. Van mee eten met de band van Mac Demarco tot een geruchtmakend concert van Prince aan de Oudegracht.

De verhalen zijn hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *