Thuistips

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

Bongloard treedt op tijdens CZ@home. (foto: Niek Teunen)

Normaal verschijnt hier elke week een lijst met dingen die je buitenshuis kunt doen. Maar omdat alle (culturele) evenementen tot 1 september zijn opgeschort, volgt hier een lijst met dingen die je thuis kunt doen of bekijken.

De Grandioze Evenementenmensen Pubquiz
Als je in de evenementenwereld werkt, heb je de komende tijd helaas weinig werk. Om de tijd wat op te vullen, kun je met een team meedoen aan de De Grandioze Evenementenmensen Pubquiz van vrijdag 15 mei. Verzamel op afstand een team bij elkaar en ga voor de eerste prijs of gewoon en leuke avond.

Meer informatie is hier te vinden

Quiz Zegers
Een relatief nieuwe pubquiz in het Utrechtse. Normaal wordt de Quiz Zegers (vernoemd naar presentator Chris Zegers) gespeeld in restaurant De Pomp. Maar nu kun je vanuit je eigen huis meedoen. Of Chris zelf ook digitaal aanschuift op zondag 17 mei, valt nog te bezien.

Meer informatie is hier te vinden

Hofman sessies
Op zaterdag 16 mei heeft het Hofman Café weer twee artiesten gevraagd om vanuit hun eigen huis liedjes te spelen. Dit keer zijn dat Juliet en Melle. Juliet bevindt zich op de grens van muziek en kleinkunst. En Melle is een multi instrumentalist met invloeden als The Beatles, Queen en Ruben Hein.

Meer informatie is hier te vinden

Nieuw muzikaal talent
Culturele Zondagen heeft festival VOOR//AAN (een spin off van het lokale muziekplatform 3voor12 Utrecht) gevraagd om een avond met drie bands te cureren. Onder andere garageband BONGLOARD en de door klassieke muziek geïnspireerde act Honingbeer zijn op zondag 17 mei te zien.

Meer info is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *