Thuistips

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

Yorick van Norden is een van de artiesten op het online festival van The Influences (beeld via Youtube/Excelsior Recordings)

Normaal verschijnt hier elke week een lijst met dingen die je buitenshuis kunt doen. Maar omdat alle (culturele) evenementen tot 1 september zijn opgeschort, volgt hier een lijst met dingen die je thuis kunt doen of bekijken.

Vitamine ACU #2
Bij ACU wordt op vrijdag 8 mei weer rekening gehouden met de aanbevolen hoeveelheid dansbare vitamines. Vandaar dat er een tweede editie komt van Vitamine ACU, de alternatieve disco met veel undergoundmuziek.

Meer informatie is hier te vinden

Youtube festival
The Influences zag hun minifestival in Café De Stad van zondag 10 mei in het water vallen. Om de artiesten toch op te laten treden hebben ze het festival omgetoverd tot een speciale livestream op Youtube. Artiesten uit verschillende landen treden op met eigen werk en covers.

Meer informatie is hier te vinden

Vandestreek drive thru
De terrassen mogen de komende tijd nog niet open. Daarom veranderen ze bij brouwerij Vandestreek hun terras op zaterdag 9 mei in een drive through bierwinkel. Zodat je veilig vanuit je eigen voertuig een Utrechts biertje kunt kopen.

Meer informatie is hier te vinden

Utrechtse musea vanuit huis
Culturele Zondagen besteedt tijdens de CZ@Home van zondag 8 mei aandacht aan Utrechtse musea. Vanuit je eigen huis kom je meer te weten over de Domtoren en kun je meekijken naar de exposities van onder meer het Centraal Museum en Museum Catharijneconvent.

Meer informatie is hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *