Thuistips

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

Normaal verschijnt hier elke week een lijst met dingen die je buitenshuis kunt doen. Maar omdat alle (culturele) evenementen tot 1 september zijn opgeschort, volgt hier een lijst met dingen die je thuis kunt doen of bekijken.

HKU isolation celebration
De HKU houdt op zaterdag 2 mei een Zoom feest. Via internet kun je kijken en luisteren naar muziek, spoken word en bijzondere visuals.

Meer informatie is hier te vinden

Bijzondere brieven
Eigenlijk zou de voorstelling ‘Uitgesproken Brieven’ opgevoerd worden bij de opening van de bibliotheek. In de tussentijd hebben verschillende acteurs de brieven, die vaak hartverscheurend zijn, ingesproken en er podcast afleveringen van gemaakt.

Uitgesproken brieven is hier te beluisteren

Soenda 24 uur livestream
Festival Soenda steunt op vrijdag 1 mei de voedselbank met een 24-uurs stream vanaf de watertoren op Rotsoord. Twaalf dj’s staan achter de draaitafels. Het is niet alleen mogelijk om geld te doneren. Eten en drinken wordt ook gewaardeerd. Als je dit doneert wordt dit thuis opgehaald bij de donateurs.

Meer informatie en een donatielink zijn hier te vinden

De Grote Depressieshow livestream
Omdat de tijd al deprimerend genoeg is geweest, hebben Comedyhuis en de Kargadoor een leuke spelshow bedacht. In de quiz, geïnspireerd door Dit Was Het Nieuws en QI, worden alle vervelende onderwerpen met een frisse blik behandeld. Want het mag ook wel eens op een luchtige manier. De Grote Depressieshow Livestream is op zaterdag 2 mei vanaf 20.45 uur te zien.

Meer informatie is hier te vinden.

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *