Thuistips

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

HMS Cockshitter van Dinos en Jake Chapman

Normaal verschijnt hier elke week een lijst met dingen die je buitenshuis kunt doen. Maar omdat alle (culturele) evenementen tot 1 juni zijn opgeschort, volgt hier een lijst met dingen die je thuis kunt doen of bekijken.

De Andere Quiz
Door mee te doen aan De Andere Quiz kun je je favoriete Utrechtse cafe steunen. En met keuze uit 73 verschillende cafe’s zit er vast een die je een warm hart toedraagt.

Meer informatie  is hier te vinden

Willie in je woonkamer
Met het Prins Pils pakket steun je de Utrechtse horeca. Ook tijdens woningsdag. In de box zit niet alleen bier, maar ook een uitleg voor verschillende spelletjes die je kunt doen en de inlogcode voor een speciaal Zoom-evenement.

Meer informatie is hier te vinden

Virtueel naar het Centraal Museum 
Op het youtubekanaal Thuismuseum word je meegenomen door het Centraal Museum. Daarnaast is het ook mogelijk om de tentoonstelling De Tranen van Eros virtueel te bezoeken. Ideaal voor de mensen die het idee hadden om te gaan kijken voor het museum dicht moest.

Meer informatie is hier te vinden

Groovetooters
Ook ’t Oude Pothuys komt met een eigene quarantainedisco. Groovetooters draaien op vrijdag 24 april een speciale funk vinyl set die gestreamd wordt op Facebook.

Meer informatie is hier te vinden

St. Paul’s popquiz
Voor iedereen die de vorige keer gemist heeft of vindt dat hun team de vorige keer te laag is geëindigd: dj St. Paul is op donderdag 23 april weer terug met een digitale popquiz voor TivoliVredenburg. Verzamel een team van muziekliefhebbers en die samen op gepaste afstand mee.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *