Thuistips

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

Roodnoot is een van de bands die dit weekend weer in dB's optreedt. (beeld via Youtube/U Sessions)

We moeten nog steeds thuisblijven. Gelukkig zijn er veel dingen te zien en te doen die de woonkamer een stuk aangenamer maken.

Park 6 radio
De afgelopen jaren kon je bijna ieder weekend wel voor een feestje terecht op de zesde verdieping van TivoliVredenburg. Nu is de tap er alweer een tijdje dicht en de dj-set onaangeroerd. Om de feestsfeer toch een beetje te kunnen delen, kun je op vrijdag 19 februari op de site en in de app van Studio TivoliVredenburg dansen op de muziek van Park 6.

Meer informatie en de livestream zijn hier te vinden

Clash of the Titans finalisten
Na de brand in het CAB-gebouw is het voor dB’s mogelijk om weer op te starten met hun gestreamde shows vanuit de zaal. Samen met bandwedstrijd Clash of the Titans presenteren ze op vrijdag 19 februari Five Minute March en op zondag 21 februari staat Roodnoot op de planken voor het digitale publiek.

Meer informatie is hier te vinden

Voorstraat Couch Fest
Op zondag 21 februari kun je in de Voorstraat naar het Voorstraat Couch Fest. Je kunt je aanmelden om in verschillende winkels te mogen shoppen, via Zoom kun je binnenkijken bij een aantal ateliers en aan het einde kun je luisteren naar muziek of lachen bij stand up comedy.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden.

Studentenkamerfestival
Het jaarlijkse festival Stukafest gaat dit jaar online door. Tijdens de Utrechtse editie op vrijdag 19 februari kun je dit jaar luisteren naar de muziek van BoterBoter en Fintense. Daarnaast is er ook theater van het gezelschap Alles Valt.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *