Onze columnisten

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

Colin Benders presenteert een 32 uur durende livestream vanuit TivoliVredenburg (beeld: Youtube/2metersessies)

We moeten nog steeds thuisblijven. Gelukkig zijn er veel dingen te zien en te doen die de woonkamer een stuk aangenamer maken.

Andermaal
Na een livestream van 24 uur komt Colin Benders nu met een stream die 32 uur lang doorgaat. Verwacht dj-sets, jamsessies en live optredens. Maar ook gesprekken met muzikanten en bijdragen van bevriende kunstenaars.

Meer informatie en de livestream zijn hier te vinden

St. Paul’s popquiz
Raap je digitale team weer bij elkaar en zorg dat je op donderdag 11 februari weer klaar zit voor de nodige hersenkrakers. Want dj st. Paul heeft weer een popquiz in elkaar gedraaid. Raad niet alleen liedjes, maar leg ook verbanden tussen muziek en andere kunstvormen. Het kan alle kanten op.

Rock n roll radio
Ze zijn nog even dicht, maar dat betekent niet dat het compleet stil is rond dB’s. Op zondag 14 februari laat Boppin’ the Rock dj Hugo van zich horen in de CoVid The Flow Radio Show. Deze editie is voor het eerst weer vanuit de zaal in het CAB-gebouw.

Meer informatie en de livestream zijn hier te vinden

Kako Da Ne
Ook vanuit ACU wordt er gestreamd. Op zaterdag 13 februari staan dj’s dubcovsky en LiveWire voor je klaar om je te laten dansen. Vanaf 22.00 uur laten zij hun Tropical Bass horen met beelden van vj’s Microcosmos en Koyaanisqatsi

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *