Thuistips

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

David Vunk via youtube/le guess who

De theaters, bioscopen en concertzalen gaan opnieuw dicht. Maar er zijn online nog genoeg dingen te doen en te bekijken.

Vunk on Vacation
De Rotterdamse DJ David Vunk is voor Le Guess Who? op vakantie gegaan in Utrecht. Hij gaat langs bij ondernemers, musea en bekijkt de stad vanaf het water. Een leuke blik van een ‘buitenstaander’ op het stadsie.

Alle afleveringen zijn hier te zien

Platen en Pizza stream
Met een line up van vier verschillende dj’s luiden De Vrije Jongens op vrijdag 18 december het weekend in. Vanuit het Filmcafé streamen ze vanaf 19.00 uur. Dus heb je leuke achtergrondmuziek bij het diner en kun je daarna lekker dansen in de woonkamer.

Meer informatie is hier te vinden

De Grote Smeerboel Kerstbingo
Ook een saai spel als bingo weet het team van dancefestival Smeerboel om te toveren tot een enerverend feest. Op vrijdag 18 december presenteren ze daarom hun grote Smeerboel Kerstbingo Show. Ga klaar zitten met je eigen kaart en speel lekker mee. Of geniet van het spektakel.

Meer informatie is hier te vinden

De Nieuwe Nachtmis
Je hoeft niet meer naar de kerk voor een nachtmis op kerstavond, want TivoliVredenburg heeft ook een uitgebreid programma op donderdag 24 december. Presentator Oscar Kocken leidt ons langs een bont gezelschap aan schrijvers, filosofen, satirici en muzikanten.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *