De soundtrack van 030

Wat is het beste lied over Utrecht? Berkien, BENR, Flo of toch van Piekeren?

Herman natuurlijk op 1!

Deze week leverde Flo met het nummer ‘Welkom in Utrecht’ een mooie bijdrage aan de soundtrack van onze stad. Maar wat is het beste lied over Utrecht? We doken in het archief en kwamen tot deze top 7. Over de uitslag mag zeker gecorrespondeerd worden. Dus zeg het maar. Reageren kan onder het artikel.

1) ‘Als ik boven op de Dom sta’/ Herman Berkien

2) ‘Utrecht’ / BENR

3) ‘Ik kom uit Utereg’/Van Piekeren

4) ‘Welkom in Utrecht’/Flo

5)’Weg van Utrecht’/Het Goede Doel

6) ‘Ik wist niet dat je kwaad werd’/Plebs

7) ‘Proat Utregs met me’/ Toni Peroni

Redactie

10 reacties

Reageren
  1. Voor mij is het enigste en echte Utrechts lied “As boven op de Dom kom” van Rijk de Gooyer.
    Andere kunnen nog zo veel leuke, mooie liedjes maken maar Rijk blijft voor mij nummer !.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *