Uittips

Waar kan ik heen? Woodstock, Grens, Crack Cloud

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Woodstock in TivoliVredenburg
Het is dit jaar 50 jaar geleden dat het legendarische Woodstock-festival plaatsvond. De  jubileumeditie in Amerika gaat niet door. Maar in TivoliVredenburg wordt het originele festival gevierd met onder andere Yorick van Norden, Paul de Munnik en Anne Soldaat.

Kaarten zijn hier te koop

Grens
Wat doe je als je iemand in je tuin vindt, deze persoon in je huis uitnodigt en je niet weet wanneer hij of zij weggaat? Daar draait het stuk Grens van het Nieuw Utrechts Toneel om. Ze spelen dit verhaal in de Metaal Kathedraal.

Meer info en kaarten zijn hier te vinden.

Wonen op een grens
Naar aanleiding van de voorstelling Grens maakte kunstenaar de installatie Mensen op de Limes in Museum Hoge Woerd. Want de historische grens van het Romeinse Rijk loopt dwars door Leidsche Rijn. Samen met archeoloog Erik Graafstal ging ze aan de slag en sprak ze met mensen die letterlijk op de oude grens wonen.

Meer informatie is hier te vinden


(He)art of Steel

Oud ijzer is goed te recyclen. Van de grote stukken kun je zelfs kunst maken. In de tuin van Hotel Karel V kun je kijken naar (He)art of steel. De hoteltuin is deze zomer ook een beeldentuin met creaties van gerecycled materiaal.

Meer informatie is hier te vinden


Post-punk in De Nijverheid

Een band die bestaat uit 7 mensen met een drummende zanger. Dat is Crack Cloud. De muziek lijkt op die van bands als IDLES, Fontaines D.C. en klassieke post-punk als The Pop Group. Op woensdag 21 augustus staan ze met hun intense show in De Nijverheid.

Kaarten zijn hier te koop

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *