Uittips

Waar kan ik heen? Vrijdag Live, Sven Ratzke zingt Bowie, Ik betreur de ophef

Sven Ratzke (via Youtube/The Sven Ratzke Channel)

Er mogen weer voorstellingen worden gegeven met publiek. Vandaar dat de uittips op De Nuk weer terug zijn.

Vrijdag Live!
De komende tijd presenteren verschillende partijen een talkshow in de bibliotheek op de Neude. De Nuk  si er morgen met Jop Vissers Vorstenbosch, Aafke Romeijn en Martina Tobin. Toegang is gratis, maar vooraf reserveren is verplicht.

Meer informatie en reserveren zijn hier te vinden

Dewolff in TivoliVredenburg
Op vrijdag 10 juli speelt het Utrechtse drietal DeWolff weer voor publiek in de grote zaal van TivoliVredenburg. Ze spelen twee shows. De eerste is al uitverkocht, maar voor de late show zijn er nog kaarten.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Sven Ratzke zingt Bowie
De Nederlandse-Duitse artiest is een van de beste Bowie-vertolkers die nu op de planken staat. Soms met nieuwe arrangementen, maar altijd met respect voor het origineel. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli staat speelt hij vier keer een intieme voorstelling in de Stadsschouwburg

Meer informatie en de kaartverkoop  zijn hier te vinden

Ik betreur de ophef
Cabaretier Patrick Nederkoorn (onder andere bekend van Spijkers met Koppen) was ooit gemeenteraadslid. Het was een leven vol abjecte standpunten en een bijzonder avontuur in een bezemkast.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Tim Knol en Blue Grass Boogiemen
De kaarten voor Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen gingen als warme broodjes, maar dan is er altijd nog de livestream. Vanuit dB’s speelt het vijftal op zondag 12 juli nummers van hun eigen plaat ‘Happy Hour’ en een dwarsdoorsnede van het hele genre.

Meer informatie is hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *