Uit- en thuistips

Waar kan ik heen? Tips voor uit en thuis

Still uit Changing via Youtube/Squirrel Music

Er mag voorzichtig weer publiek aanwezig zijn bij voorstellingen. Maar ook vanuit huis is er veel te zien en te beleven.

St. Paul’s Boutique
DJ St. Paul heeft een enorme zendingsdrang. Normaal uit hij die voor volle dansvloeren. Maar voor nu heeft hij een andere manier gevonden om de mooiste of leukste liedjes te laten horen en er ook mooie verhalen bij tevertellen: een eigen podcast.

De podcast is hier te vinden

What You See festival
Dit jaar heeft het What You See festival tot en met zondag 22 november een online en offline programma. Zoals altijd staat het thema gender centraal. Dit jaar onder het overkoepelende motto Radical Tenderness.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Persoonlijke popgeschiedenis
Hij rookte een joint met Willie Nelson, ging per ongeluk op de stoel van Mick Jagger zitten en kreeg privé optredens van Joe Cocker en Joni Mitchell. En dat is nog maar een kleine greep uit de verhalen van popjournalist Harry de Jong. Op vrijdag 20 november vertelt hij er nog veel meer in TivoliVredenburg.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Kunst in de oude bieb
Nu de oude bibliotheek aan de Oudegracht leeg staat, is het een goede plaats om kunst tentoon te stellen. Daarom zet UtrechtDownUnder het gebouw vol met actuele beeldende kunst van 70 verschillende makers.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Squirrel in dB’s
Na vijf jaar is het eindelijk tijd voor de debuutplaat van Squirrel. Op zondag 22 november presenteert hij zijn nieuwe werk in dB’s. De nummers zijn beïnvloed door artiesten als Wilco, J.J. Cale en Neil Young. Dit optreden is ook via een livestream te bekijken.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *