Uit- en thuistips

Waar kan ik heen? Tips voor uit en thuis

Ook dit jaar gaat 'We Vieren Het Toch' van Spinvis door. Alleen dan een maand lang en is alles terug te kijken via een livestream. (Beeld: Alexander Kellner via Wikimedia)

Ook dit weekend zijn er weer dingen te doen in de stad en kun je bijzondere evenementen vanuit je eigen huis volgen.

Raakvlakken
De werken van Maeve van Klaveren en Rik Berkhout verschillen erg van elkaar. De een maakt subtiele tekeningen terwijl de ander met strakke geometrische vormen werkt. Ze zijn dit weekend allebei te zien in de Moving Gallery.

Meer informatie is hier te vinden

Canvas
Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kun je in TivoliVredenburg de Canvas expositie bezoeken. Verschillende makers geven hierin antwoord op de vraag ‘hoe ziet vrijheid eruit?’. De geprojecteerde beelden worden gecombineerd met soundscapes om zo een bijzondere ervaring te creëren.

Meer informatie en de reservering van de gratis kaarten zijn hier te vinden

We vieren het toch
Ondanks dat 2020 een vervelend jaar was voor veel mensen viert Erik de Jong, beter bekend als Spinvis, het toch. De Cloud 9 zaal wordt daarvoor omgebouwd tot ‘Het Vaticaan’, de werkplek van de Nieuwegeinse artiest.. Vanaf woensdag 16 december komen er vijf weken lang verschillende gasten langs. Ook zijn alle ontmoetingen als livestream terug te kijken.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Boyle in dB’s
Ook dit weekend gaat de show online bij dB’s gewoon weer door. Op zaterdag 12 december staat de band Boyle op het podium. De band maakt hoopvolle en melancholische nummers met mooie melodieën.

Meer informatie en de livestream zijn hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *