Uit- en thuistips

Waar kan ik heen? Tips voor uit en thuis

Ook dit weekend zijn er weer veel dingen te bezoeken of online te bekijken.

Desoriënterend theater
Ook nu het SPRING festival afgelopen is, blijven ze bijzondere voorstellingen presenteren in Utrecht. Spectrum, te zien op vrijdag 4 en zaterdag 5 december, is een voorstelling die je totaal de weg kwijt laat raken om je met een nieuwe blik op het alledaagse weer naar buiten te sturen. En dat alleen met licht en geluid. Er komt geen acteur aan te pas.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Gunnamatta
Als je niet naar de livemuziek in Hofman kan, komt de livemuziek wel naar jou. Op donderdag 3 december kun je via een livestream kijken en luisteren naar de band Gunnamtta. Met vrolijke nummers brengen ze een zomers gevoel, ook als de buitentemperatuur laag is.

Meer informatie is hier te vinden

Pass it on
Voor de tentoonstelling Pass It On bij FOTODOK werken verschillende kunstenaars met heel persoonlijk materiaal, hun eigen familie archief. Soms gaat het om persoonlijke geschiedenis, maar soms zitten er ook beelden bij die een inkijkje geven in een grote gebeurtenis. Zoals de apartheid in Zuid-Afrika of de Tweede Wereldoorlog in de Pacific.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

St. Paul’s Popquiz
December is de maand van de muzieklijstjes. Van je eigen Spotify Wrapped tot de Top 2000. Dus kan een popquiz ook niet ontbreken. Dus heeft dj St. Paul weer een quiz in elkaar gezet die hij presenteert op donderdag 3 december vanuit TivoliVredenburg en waar je vanuit je eigen huis aan mee kunt doen.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *