Onze columnisten

Waar kan ik heen? Tips voor uit en thuis

Onder andere de show van Clean Pete is terug te kijken op de site van TivoliVredenburg. (beeld via Youtube/TivoliVredenburg)

Online winterwinkelen
Omdat veel mensen naar de makers te laten komen nu niet handig is, hebben ze speciaal een website laten maken zodat het Winterwinkelen dit jaar online door kan gaan. Er wordt van alles aangeboden. Drumlessen en fietsen tot bier van brouwerij De Kromme Haring en meubilair van hergebruikt hout door Meukk

Meer informatie is hier te vinden

Mensen uit de Rivierenwijk
Voor ‘Mag Ik Binnenkomen?’ keek fotograaf en beeldend kunstenaar Saskia Janssen binnen bij verschillende mensen in de Rivierenwijk. Allemaal personen die de wijk kleur geven en mooie verhalen vertellen over onder andere kwetsbaarheid en kracht.

Meer informatie is hier te vinden en de kaartverkoop zijn hier te vinden

TivoliVredenburg in je woonkamer
Als je zelf niet naar een concert kan, komt het concert naar jou toe. De afgelopen maanden heeft TivoliVredenburg veel concerten opgenomen en die zijn te zien op hun website. Van een intieme show van DeWolff tot een speciaal concert met stukken van Schubert en nummers van Harry Bannink.

De gefilmde concerten zijn hier te vinden

Stadsonderzoek naar eenzaamheid
Eenzaamheid is, mede door de coronacrisis, een belangrijk thema. Een op de tien Utrechters ervaart zelfs ernstige eenzaamheid. Daarom doen ze er bij RAUM een stadsonderzoek naar. Daarnaast is er ook een expositie met kunst rond het thema op het Berlijnplein.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *