Uittips

Waar kan ik heen? Synthese, Scarface, Markt om de hoek

Slagwerk Den Haag voert tijdens de eerste editie van Synthese een stuk van componist Iannis Xenakis uit. Beeld: Gerrit Schreurs

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Check 1-2-3
EKKO heeft deze zomer een verbouwing achter de rug. Na een aantal concerten op locatie kan er ook weer op het eigen podium gespeeld worden. Op vrijdag 6 september krijgen de bands TESSEL, Niko en Neighbours Burning Neighbours de primeur tijdens ontdekavond Ckeck 1-2-3.

Kaarten zijn hier te koop en meer info is hier te vinden

Klassiek en pop
Synthese wil een brug slaan tussen klassieke muziek en pop. Tijdens de eerste editie, op vrijdag 6 september, voert Slagwerk Den Haag een percussiestuk uit en staan er de rest van de avond verschillende dj’s achter de draaitafel. De avond begint met een gratis optreden van Nadia Struiwigh in De Nijverheid en gaat daarna verder in het Filmcafé. Hiervoor moeten wel kaarten worden gekocht.

Meer informatie is hier te vinden en kaarten zijn hier te koop

Scarface en Scrarfeest
Op zaterdag 7 september is de iconische film Scarface te zien in het filmcafe. Maar dat is niet alles. Na de vertoning is er het Scarfeest. ‘Waan jezelf in de rol van Tony en haal het stoutste in jezelf naar boven”, aldus de organisatie.

Meer informatie is hier te vinden


Markt om de hoek

Voor de laatste keer dit jaar verandert de Oosterspoorbaan op zondag 8 september in een markt. Tijdens de Markt om de Hoek zijn de producten van de zomeroogst te koop. Na de mooie zomer kun je hier terecht voor groente en fruit, maar ook veganistische hotdogs.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *