Uittips

Waar kan ik heen? .multibeat, Camping De Remise, Swan Market

.multibeat via youtube/multibeat

Het nieuwe normaal
Sinds het begin van het jaar zitten we in een nieuw normaal. Op donderdag 20 augustus vertelt onder andere Linda de Roos in de bieb wat dit betekent voor de zorg. Muzikant Vic Willems sluit de avond af met een passend lied.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Camping De Remise
Op camping de Remise kunnen creatief ondernemers, kunstenaars en iedereen die interesse heeft in kunst het gesprek met elkaar aangaan. Daarnaast is er op vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus ook een uitgebreid programma met eten en drinken, kunst en muziek. De kaartverkoop voor het programma is aan de deur bij De Havenloods.

Meer informatie is hier te vinden

IMPAKT abducting Europa
De tentoonstelling laat zien hoe de Europese politiek doordrenkt is van de metaforen ‘worsteling’ en ‘strijd’. Ook in de huidige internetcultuur is dit nog altijd het geval. Deze tentoonstelling zoekt de rafelranden op.

Meer informatie is hier te vinden

GINGE en .multibeat
De band .multibeat bestaat uit een aantal muzikanten die aan het conservatorium hebben gestudeerd en al een tijdje meelopen in de Utrechtse scene. Samen met zangeres GINGE maken ze op zaterdag 22 augustus hun live debuut in ‘t Oude Pothuys.

Meer informatie is hier te vinden

Swan Market
Op zondag 23 augustus is er weer veel bijzonders te koop op de Swan Market op het Vredenburg. Van kleding tot kunst en gadgets. De organisatie vraagt bezoekers wel om hun eigen tas mee te nemen.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *