Uit- en thuistips

Waar kan ik heen? Memento Mori, Sterkte!, Paracetamøl

Paracetamøl via youtube/PRCTML BAND

Vanwege de coronamaatregelen een mix van uit- en thuistips. Want er zijn nog altijd leuke dingen te doen in de stad en thuis te bekijken.

Sterkte!
Als stand up comedian heeft Hassan El Rahaui een scherpe blik. Dat is niet gek, want voordat hij grappen vertelde op het podium was hij opticien. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober staat hij in het werftheater met de voorstelling ‘Sterkte!’.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Plotkast
Woordkunstenaard Wordbites nodigt elke donderdag een artiest uit om te interviewen bij De Nijverheid. Op donderdag 22 oktober is dat Danique Carmen Kivit. De Utrechtse muzikant is onder andere bekend van de band Skumbek. Daarnaast is ze ook schrijver en stemacteur.

Een ticket kost tien euro en kan worden gereserveerd door te mailen naar bieke@biekenlen.com

Memento Mori
Voor veel mensen kan dit jaar in de prullenbak. Daarom opent theatercollectief Nineties een rouwresort. Je hoeft voor dit resort de deur niet uit, want je kunt er online naartoe. Maar offline, in Theater Kikker op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober, is ook een optie.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

(W)auw
Hoe is het om single te zijn tijdens een lockdown? Op die vraag en een heleboel andere vragen geeft Edward Tuheteru antwoord in zijn voorstelling (W)auw!. Op zaterdag 24 oktober is speelt hij in de Kargadoor.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

The Show Must Go ONline
Twintig man in de zaal en een livestream. Het is inmiddels een beproefd recept voor dB’s. Op zondag 25 oktober speelt garage-postpunkband Paracetamøl tijdens The Show Must Go ONline.

Meer informatie is hier te vinden

 

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie