Uit- en thuistips

Waar kan ik heen? LUMEN, Spring in Autumn, Dumstad Goes USA

LUMEN is op vrijdag 30 oktober via een livestream te zien vanuit 't Oude Pothuys. (Beeld via Youtube/LUMEN)

Vanwege de coronamaatregelen een mix van uit- en thuistips. Want er zijn nog altijd leuke dingen te doen in de stad en thuis te bekijken.

Soundtrack Quiz
Na een kleine pauze is dj St. Paul weer terug met zijn popquiz op donderdag 29 oktober. Deze keer met een speciale editie over filmsoundtracks. In samenwerking met het Filmfestival in Leiden, maar zoals altijd vanuit TivoliVredenburg.

Meer informatie is hier te vinden

IMPAKT Festival: Zero Footprint
Tot en met zondag 1 november staat IMPAKT in het teken van Zero Footprint. Van kennis die we over kunnen nemen van mensen die direct te maken hebben met klimaatverandering tot kunst geïnspireerd door alternatieve werelden uit science fiction verhalen.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

LUMEN
Op vrijdag 30 oktober is de Utrechtse band LUMEN live te zien vanuit ‘t Oude Pothuys. Normaal zit er natuurlijk publiek, maar dit keer is het een livestream. Op die manier kunnen zoveel mogelijk mensen luisteren naar de vrolijke nummers van de band.

Meer informatie is hier te vinden

Dumstad Goes USA
Van een muzikale vertelling van de moderne geschiedenis van de Verenigde Staten tot een bijzondere kijk op de folk en blues revival in de jaren 60 van de vorige eeuw. Op zondag 1 november, aan de vooravond van de presidentsverkiezingen, gaat De Utrechtse Muziekschool (DUMS) naar Amerika.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Spring in Autumn
Ondanks de Coronacrisis gaat het Spring-festival deze herfst door. Ze hebben zelfs een XXXL-programma op weten te zetten met verschillende theatervoorstellingen.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *