Uittips

Waar kan ik heen? Le Guess Who? line up party, Stephen Malkmus, Blue Thirsty

Le Guess Who? 2018 - Foto: Ben Houdijk

Line up presentatie Le Guess Who?
De gecureerde programma’s van festival Le Guess Who? zijn inmiddels bekend. Op donderdag 19 september worden in EKKO alle acts die van 7 november tot en met 10 november in Utrecht spelen gepresenteerd. Naast de presentatie zijn er verschillende optredens van (inter)nationale artiesten. Het is immers een line up party.

Meer informatie is hier te vinden.


Blue Thirsty
De donderdagavond bij Back and Fourth is flink veranderd. Sinds dit seizoen klinkt er geen jazz meer, maar blues. En die wordt natuurlijk live gespeeld. Deze week laten de Franse multi-instrumentalist Marie Herveline en Peter Mandersloot, onder de naam Hyland, horen wat ze in huis hebben. Tussendoor draait de dj van dienst de lekkerste bluesnummers.

Meer informatie is hier te vinden


Comedy in de Kargadoor

Op zaterdag 21 september kun je een avond lachen in de Kargadoor. Tijdens de showcase van Comedyhuis Utrecht geniet je van drie of vier verschillende sets van (internationale) stand up-comedy toppers.

Meer informatie is hier te vinden


Stephen Malkmus in De Nijverheid

Ex-Pavement-frontman Stephen Malkmus staat op zaterdag 21 september in De Nijverheid met zijn solowerk. Zijn plaat Groove Denied is al enige tijd uit, maar nu heb je de kans om dit nieuwe werk live te horen op een van de leukste locaties voor concerten in Utrecht. En je kunt achteraf lekker blijven hangen en aan het water een biertje drinken.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

LE:EN Play
Op zondag 30 september maakt de Zweedse band The Bland hun Nederlandse podiumdebuut bij restaurant LE:EN op Rotsoord. Hun muziek is een mix van jaren 60-pop en moderne indie. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Utrechtse singer-songwriter Gildor. De toegang in gratis.

Meer informatie is hier te vinden.

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *