Onze columnisten

Waar kan ik heen? Laatste weekend Werkspoorterras, DUMStad, Opening Stadsklooster

Beeld: Mart Lier

Er zijn weer leuke dingen te doen in de stad.

Senses Working Overtime
Op zaterdag 12 september is er in Het Huis een doorlopend programma met vragen over nabijheid en afstand. Creëert technologie nabijheid of juist afstand? En wat is intimiteit in een 1.5-meter samenleving? Verschillende kunstenaars zoekeen antwoorden door middel van installatie en performance.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Afterpartees & het Geheim van het Briefje
Ga samen met de band Afterpartees op zondag 13 september op zoek naar de moordenaar bij De Nijverheid. Dit is geen gewoon concert, want niet alle 40 genodigden zijn eerlijk over wie ze zijn en wat ze hebben gedaan. Tussen het spoorzoeken door speelt de band nieuwe en oude nummers.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

DUMStad #2
De Utrechtse Muziekschool aan het Domplein is er niet alleen voor muzieklessen, ze hebben ook een programmering met live muziek. Op zondag 13 september kun je er luisteren naar drie verschillende duo’s die piano en een strijkinstrument op hun eigen manier combineren.

Meer informatie is hier te vinden

These Cars Do Not Exist
Tijdens de quarantaine maakte producer en dj Torus een muziekstuk van 24 minuten en 24 seconden. Samen met de visuals van Mark Prendergast werd dit het multimedia kunstwerk ‘These Cars Do Not Exist’. Op vrijdag 11 september is het werk te zien bij het Filmcafé

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Laatste weekend Werkspoorterras en Cultureel terras De Nijverheid
De herfst komt eraan, dus ook bij de Werkspoorcathedraal gaat het terras sluiten. Maar van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september kun je er nog lekker zitten. Eventueel met een goede jas tegen de wind. Ook bij De Nijverheid worden de tafels en stoelen opgeruimd, maar niet voordat de Utrechtse band Figgie daar op zaterdag 12 september heeft opgetreden. En op zondag 13 september kun je er nog een zondag uitrusten.

Meer informatie is hier en hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *