Uittips

Waar kan ik heen? Het Bewind, Meindert Talma, Het Berlijnpleinfestival

Het Bewind via Youtube/Het Bewind

Er zijn weer leuke dingen te doen in de stad.

Meindert Talma
Hij schreef een ode aan de viersporenrecorder en een heel muzikaal werk over dammer Jannes van der Wal. De in Groningen wonende uitermate veelzijdige Fries komt op zondag 6 september naar het terras van dB’s om daar op te treden.

Meer informatie is hier te vinden

Struinen in de Tuinen
Het programma ziet er door corona anders uit, maar Struinen in de Tuinen op zondag 6 september gaat wel door. Een deel van de optredens is fysiek te bezoeken en een ander gedeelte zal worden gestreamd.

Meer informatie is hier te vinden

EP-presentatie Het Bewind
De vijfkoppige ronkende funkmachine Het Bewind zou eerder dit jaar hun debuut EP aan het publiek presenteren in dB’s. Helaas ging die presentatie niet door. Daarom staan ze op zaterdag 5 september op het podium bij De Nijverheid.

Meer informatie is hier te vinden

Terug van het front
Oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen is dit jaar niet in het buitenland voor reportages. De bieb heeft hem uitgenodigd om te vertellen over zijn werk. Op zaterdag 5 september wordt hem de hemd van het lijf gevraagd.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Het Berlijnpleinfestival
Ook na de zomer is er van alles te doen op het Berlijnplein. Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 september is er het Berlijnplein festival. Want de coronacrisis moet er niet voor zorgen dat we het contact met elkaar verliezen. Daarom kun je er zwemmen in de tweede golf en speeddaten in een bubbelvoetbal.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *