Uittips

Waar kan ik heen? Geflikt, Pluk de Nacht, Dave Hausse

Beeld: Sebastiaan ter Burg/Flickr

Kunst in Wolvenplein
Vanaf vrijdag 2 augustus exposeren verschillende kunstenaars in De LiK, in de voormalige gevangenis Wolvenplein, onder de naam Geflikt. Er is veel moderne kunst te zien. Van straatfotografie tot graffiti-art en schilderkunst. De hele expositie is samengesteld door L-Tuziasm. De expositie is gratis te bezoeken.

Meer informatie is hier te vinden

Tap take over in Hofman
Tot en met zondag 4 augustus neemt de Amsterdamse brouwerij De Eeuwige Jeugd de tap over in het Hofman café op het Janskerkhof. Tijdens de overname presenteren zij vijf van hun bieren. Op vrijdag 2 augustus zijn de brouwers vanaf 17:00 uur in het cafe aanwezig om al je biervragen te beantwoorden.

Meer informatie is hier te vinden

Pluk de Nacht
Vanaf donderdag 1 augustus is er het Pluk de Nacht filmfestival. Elke avond gaat het terrein aan de Nijverheidsweg om 17.00 uur open en om 21.30 begint de film. Rond iedere film is er een uitgebreid randprogramma en kan er worden gedronken in de Biergarten.

Kaarten zijn hier te koop. Meer informatie is hier te vinden.

Dave Hause in TivoliVredenburg
Punkrock troubadour Dave Hausse komt met zijn band The Mermaids naar TivoliVredenburg. De muziek is dan wat minder ruig, maar de teksten zijn niet minder indringend. Het favoriete onderwerp van de zanger blijft de Amerikaanse droom die steeds net niet uitkomt.

Kaarten zijn hier te koop.

Voorkamer bij Molen de Ster
Omdat het weer te mooi is om binnen te zitten, verhuist De Voorkamer op zaterdag 4 augustus, naar Molen de Ster. Op het terras zorgen zij voor straffe koffie, leuke spelletjes en mooie muziek. De dag wordt afgesloten met een muzikale ceremonie onder leiding van The Light Sight of the Full Moon.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *