Uittips

Waar kan ik heen? De Kromme Haring, DE KAT, IDFA on Tour

De KAT

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Expo en muziek
Op zaterdag kun je in Brewpub de Kromme Haring kijken naar de foto’s van landschapsfotograaf Jeroen Bruggenwirth. Hij maakte foto’s van de Rijn en het landschap daaromheen. Daarnaast spelen er ook twee bands op de avond: Mevrouw Tamara en Moonwatch.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

DE KAT met Anne Soldaat
De Groningse psychedelic bluesband DE KAT speelt op zaterdag 25 januari in eetcafe Stathe. Voor dit optredens nemen ze een speciale gast mee. Een van Nederlands beste gitaristen, Anne Soldaat. Onder andere bekend van Daryll-Ann en de band van Tim Knol.

Meer informatie is hier te vinden

Wim Sonneveldprijs
Van der Laan & Woe, Pieter Derks en Claudia de Breij hebben een ding gemeen. Ze stonden allemaal in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Dit jaar is er weer een lichting aanstormend cabarettalent en op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari zijn zij te zien in het Werftheater.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Best of IDFA on Tour
Op zondag 26 januari kun je in het Springhaver Theater kijken naar de beste films van IDFA on Tour. Onder andere over een team vrouwelijke dokters die in Syrië voor gewonden zorgen in een ondergronds ziekenhuis en vriendinnen die elkaar uit het oog verliezen en elkaar later via videobrieven weer terugvinden.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *