Uittips

Waar kan ik heen? Raum, Stranded FM x Werkspoor, ’t Is weer voorbij die mooie zomer

Het seizoen voor de stadscamping zit er op.

Er zijn weer leuke dingen te doen in de stad.

De Clown van Utereg
Vanaf vrijdag 28 augustus is ‘ie te zien, de film over de Utrechtse cabaretier Herman Berkien. Van grote successen in zijn eigen Mirliton Theater tot zijn onzekerheden en angsten. Makers Floris Meinardi en Bart Grimbergen gingen langs bij mensen die een (belangrijke) rol hebben gespeeld in zijn leven.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Stranded fm x Werkspoor
Het hele weekend maakt online radiostation Stranded FM radio vanaf het terras op de Werkspoorkade. Naast het reguliere programma’s staan er ook speciale gastbijdragen op het programma. En ook niet onbelangrijk: een deel van de omzet is voor het radiostation.

Meer informatie is hier te vinden

Zondagmiddagconcert Winkel van Sinkel
Op zondag 30 augustus klinken de klanken van Ruth & Martijn in de binnentuin van de Winkel van Sinkel. Hun jazzy liedjes zijn geïnspireerd door verschillende artiesten als The Beatles en Adele.

Meer informatie is hier te vinden

‘t Is weer voorbij die mooie zomer
Aan het weer is het al te zien, de zomer is voorbij. In Utrecht wordt het seizoen traditioneel afgesloten met een middag Nederlandstalige muziek, uitgevoerd door Nederlandse artiesten. Normaal gebeurt dit in café De Stad, maar deze jubileumeditie op zondag 30 augustus vindt plaats bij dB’s.

Meer informatie is hier te vinden

Laatste weekend stadscamping RAUM
De spullen van stadscamping RAUM gaan weer een jaar de opslag in. Maar het laatste weekend gaat niet stilletjes voorbij. Zo is er onder andere een tap takeover van Oudaen, speciale biercocktails van Lowlander en als grote afsluiter kan de Bonte Avond niet ontbreken

Meer informatie is hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *