Uittips

Waar kan ik heen? Coyote, Fear of Missing Art, BAK open podium

Coyote speelt Joni Mitchell op het terras van Molen de Ster

Er mogen weer voorstellingen worden gegeven met publiek. Vandaar dat de uittips op De Nuk weer terug zijn.

Basis biergarten
Omdat feesten in de club niet kan, is de Basis omgetoverd tot biergarten. Vanaf vrijdag 14 augustus kun je het hele weekend speciaalbier drinken aan de gracht.

Meer informatie is hier te vinden

Coyote speelt Joni Mitchell
De band Coyote speelt op vrijdag 14 augustus twee shows op het terras van Molen de Ster. Met deze bandnaam kan het niet anders dan dat ze werk spelen van jaren 70 folkster Joni Mitchell, die onder andere op Woodstock en The Last Waltz speelde.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Fear of Missing Art
Naast fear of missing out (FOMO) kun je kunst ook enorm gaan missen. Vandaar de naam van deze tentoonstelling die van vrijdag 14 tot en met 16 augustus te zien is in het oude pand van Broese op de stadhuisbrug.

Meer informatie is hier te vinden

De Rooie Jager bij dB’s
Van Schlager tot Slayer, dj De Rooie Jager kent geen muzikale grenzen. Het is dus altijd een verrassing wat het volgende nummer wordt. Op zaterdag 15 augustus draait hij op het terras van dB’s.

Meer informatie is hier te vinden

BAK open podium
Op zondag 16 augustus houdt BAK (afkorting van basis voor actuele kunst) een open podium in De Voorkamer. Verschillende muzikanten laten in een speciaal 1,5-meter concert hun verschillende geluiden samensmelten.

Meer informatie is hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *