Uittips

Waar kan ik heen? Café Theater Festival, Somersault en Bands in de Berenkuil

www.oogfoto.nl

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Café Theater Festival
Tot en met zondag 8 maart worden Utrechtse cafés weer kleine theaters tijdens het Cafe Theater Festival. In totaal zijn er 35 verschillende voorstellingen. Van politiek geëngageerde stukken tot muziektheater. En voor bezoekers met keuzestress heeft de organisatie een aantal routes bedacht.

Meer informatie is hier te vinden

Internationaal comedyfestival
Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 maart is het grootste comedyfestival van de Benelux weer in Utrecht. Tijdens het Utrecht International Comedy Festival kun je in TivoliVredenburg lachen bij Britten, Amerikanen, Belgen en comedians uit eigen land.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Bands in De Berenkuil
Op zondag 8 maart kun je in Theater De Berenkuil luisteren naar twee bands. Woodsisters&Bro maken americana-versies van bekende en minder bekende liedjes. Met instrumenten als banjo, mandoline en lapsteel. En de band De Buren nemen veel verschillende instrumenten mee om de leukste popliedjes te spelen.

Meer informatie is hier te vinden

Somersault
Normaal is Pim ten Have drummer van de Utrechtse band Figgie. Maar daarnaast is hij ook leider van zijn eigen mini orkest Somersault. Op zondag 8 maart spelen ze in Het Muzieklokaal aan de Weerdsingel.

Meer informatie is hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *