Uittips

Waar kan ik heen? Bohemian Rhapsody, Bocktoberfest, Utrecht Begint Hier

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.


Gratis naar Queen

Bohemian Rhapsody nog niet gezien? De biopic over Freddie Mercury en Queen is op zaterdag 5 oktober gratis te zien in het Filmcafé. Bekijk het levensverhaal van de zanger en zijn band en zing lekker mee tijdens de laatste scene.

Meer informatie is hier te vinden


Bocktoberfest

Er is weer een feestje op Rotsoord. Na HE:LEEN festival is het dit keer een oktoberfest. Verschillende ondernemers maken van het gebied een groot (Duits) bierfestijn. En naast bier, zijn er natuurlijk ook braadworsten. En klinkt er polka- en schlagermuziek. Het feest begint op vrijdag 4 oktober en gaat door tot zondag 6 oktober.

Meer informatie is hier te vinden


Openingsweekend Utrecht Begint Hier

De nieuwe tentoonstelling in het Utrechts Archief wordt geopend met een feestelijk weekend. Op vrijdag 4 oktober om 15:00 begint het feest met een uitgebreid programma. Op vrijdag komt ras-Utrechter Ton van den Berg een praatje houden. En op zaterdagmiddag is er een optreden van Spinvis.

Meer informatie is hier te vinden. Het hele programma staat hier.


Pont des Jeux

De brug tussen de Rivierenwijk en Rotsoord komt er niet. De initiatiefnemers willen wel graag laten zien hoe het had kunnen zijn. Daarom projecteren ze de brug die zij graag zelf in het echt hadden willen zien.

Meer informatie is hier te vinden.


Zzzzzondag!

Na een pauze in de zomer is de maandelijkse talkshow in de Stadsschouwburg weer terug. Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken ontvangen weer bijzondere gasten rond de actualiteit. En nemen, net zoals in de vorige seizoenen, een kijkje in de keuken van Zindering tijdens Zzzzzondag!.

Kaarten zijn hier te koop

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *