Uittips

Waar kan ik heen? Berlijnlijn, Fringe , Hofman Live XXL

Beeld van Facebook

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Hofman Live XXL
Het live-seizoen van Hofman Café gaat weer beginnen. Op donderdag 29 augustus presenteren ze een XXL-versie van hun wekelijkse bandavond. In totaal staan er drie acts op de planken. Waaronder Joan Franka. Na haar deelname aan het songfestival is ze een andere muzikale weg ingeslagen en dat komt ze hier laten horen.

Meer informatie is hier te vinden

Zomerfeest Leidsche Rijn
Het hele weekend kun je op verschillende locaties in Leidsche Rijn naar BerlijnLijn. Van de Pathé bioscoop tot hotspots als Roodnoot en RAUM. Er is genoeg doen. En als je een beetje je best doet en alle Ampelmannen (de Oost-Duitse stoplichtmannetjes) weet te vinden, maak je ook nog eens kans op een reis naar de Duitse hoofdstad.

Het hele programma is hier te vinden.

Oude muziek
Tijdens het Festival Oude Muziek is er een uitgebreid randprogramma met gratis optredens onder de naam Fringe. Op vrijdag 30 september zijn er verschillende concerten bij museum Catharijneconvent, Fotodok en Het Huis Utrecht. Als je hierbij aanwezig wil zijn, moet je wel een gratis kaartje halen bij TivoliVredenburg.

Meer informatie is hier te vinden

Buurtbierfestival
In The Antony Hotel vindt op zondag 1 september het Buurtbierfestival plaats. Hier presenteren verschillende brouwerijen hun creaties. Waaronder de Utrechtse brouwerijen Oproer, The Sisters Brewery en Nooitgedacht.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden.

Ode aan Cees van Leeuwen
Utrechter Cees van Leeuwen was de man achter de BluesRoute. Vorig jaar werd hij overleden aangetroffen in zijn flat. Nu is het moment daar om een ode aan zijn leven en werk te brengen. Op zondag 1 september wordt dB’s een bluespaleis met verschillende optredens, jamsessies en een expositie.

Kaarten zijn hier te koop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *