Uittips

Waar kan ik heen? Corbijn in Broese, Art Walk, Wisselspoor Expositie, KracK Canaria

Er is weer van alles te doen in Utrecht.

Art Walk
Op vrijdagavond 18 september is het weer mogelijk om ‘s avonds verschillende galeries te bezoeken tijdens de Utrecht Art Walk. In totaal zijn er twaalf locaties te bezoeken die allemaal op loop- of fietsafstand van elkaar zijn.

Meer informatie is hier te vinden

Dokter Aarsman
Zijn ouders zagen hem het liefst in een ziekenhuis werken als chirurg. Maar inmiddels is Hans Aarsman een bekend fotodetective en snijdt hij dagelijks in beelden om ze tot op het kleinste detail te ontleden. Op vrijdag 18 september speelt hij zijn voorstelling Dokter Aarsman in de Stadsschouwburg.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Blue Grass Boogiemen bij dB’s
In Amerika staan de Blue Grass Boogiemen hoog aangeschreven, maar ondanks dat ze typisch Amerikaanse muziek spelen, komen ze gewoon uit Nederland. Op zondag 20 september zijn ze gratis te zien op het terras van dB’s.

Meer informatie is hier te vinden

Wisselspoor Expositie
Als je een fotowedstrijd houdt, heb je ook veel mooi beeld om te laten zien. Daarom is de expositie ‘Stoer Stukkie’ tot en met 1 oktober te zien bij Wisselspoor in de Concordiastraat. Alle fotografen maakten vrij werk in het stoere gebied.

Meer informatie is hier te vinden

KrancK Canaria
De zomervakantie is al een tijdje voorbij. Maar dat weerhoudt KracK er niet van om een zomers evenement te organiseren op zaterdag 19 september. Tijdens KrancK Canaria is er een uitgebreid programma met kunst, muziek en workshops in het Landhuis in de Stad.

Meer informatie is hier te vinden

Signeersessie Anton Corbijn
Hij werd zelf geen muzikant, maar wel ‘huisfotograaf’ van bands als U2 en Depeche Mode. Ook in de modewereld is Corbijn een bekende verschijning. In zijn boek MOØDe zijn beelden te zien waarin hij de samenkomst zoekt tussen mode en zijn eigen stijl als fotograaf. Op zondag 20 december is Anton Corbijn te gast bij Broese om zijn boek te signeren.

Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden voor de sessie zijn hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *